На 1-2/11/2018 се одржа 2риот progress meeting на програмата SFEDA. Средбата беше организрана од Институтот за Шумски Истражувања – ЕЛГО „ДИМИТРА“ (PP3) и се одржа во Институтот за Шумски Истражувања – ЕЛГО „ДИМИТРА“ во Тесалоники.

Meeting Agenda

Search

Who's Online

Имаме присутни 48 гости и нема членови