На 30-31/10/2017 се одржа kick-off meeting на програмата SFEDA. Средбата беше организирана од страна на Одделот за Машински и Инжењери за Авиосообраќај (Lead Partner) и се одржа во зградата на Одделот за Машински и Инжењери за Авиосообраќај на Универзитетот во Патра.

Meeting Agenda

Search

Who's Online

Имаме присутни 150 гости и нема членови