Во рамките на проектот CiProVoT Европските волонтери за граѓанска заштита ги посетија објектите на APD DEPIN и се информираа за активностите на Управата за Граѓанска Заштита, вклучувајќи ги и европските прекугранични активности како SFEDA. Оваа техничка средба се одржа во Децентрализираната Управа на Пелопонез, Западна Грција и Јонско Море, при која беа информирани сите волонтери во врска со проектот SFEDA и придобивките од него.

Search

Who's Online

Имаме присутни 209 гости и нема членови