Më dt. 1-2/11/2018 u realizua progress meeting i 2-të i programit SFEDA. Takimi i organizua nga Instituti i Kërkimeve Pyjore - ΕLGO “DIMITRA” (PP3) dhe u bë në Institutin e Kërkimeve Pyjore - ΕLGO “DIMITRA” në Thessaloniki.

Meeting Agenda

Search

Who's Online

Kemi 46 vizitues e asnje perdorues online