На16-17/5/2019 ќе се организира 3тиот progress meeting на програмата SFEDA. Средбата ќе ја организираат Универзитетот од Русе „Ангел Канчев“ (PP4) и Управата на Природниот Парк Русенски Лом (PP5).

 

Search

Who's Online

Имаме присутни 15 гости и нема членови