News

На16-17/5/2019 ќе се организира 3тиот progress meeting на програмата SFEDA. Средбата ќе ја организираат Универзитетот од Русе „Ангел Канчев“ (PP4) и Управата на Природниот Парк Русенски Лом (PP5).

На 1-2/11/2018 се одржа 2риот progress meeting на програмата SFEDA. Средбата беше организрана од Институтот за Шумски Истражувања – ЕЛГО „ДИМИТРА“ (PP3) и се одржа во Институтот за Шумски Истражувања – ЕЛГО „ДИМИТРА“ во Тесалоники.

Meeting Agenda

На 9-10/5/2018 се одржа 1виот progress meeting на програмата SFEDA. Средбата беше организирана од Кипарскиот универзитет за технологија (PP6) и Заедницата на Пано Платра (PP7) и се одржа во Културниот центар на Платра, во салата Јоргос Сеферис во Пано Платра.

Meeting Agenda

Повеќе артикли...

Search

Who's Online

Имаме присутни 37 гости и нема членови