На 7/3/2019 беше извршена посета на Универзитетот во Патра на местото Лутра Ирмини, во месноста Строфилиа, со цел проучување на просторот за експерименти.

Беа присутни претставници на Противпожарната Единица и Институцијата за Управување со Водните површини Котихио-Строфилиа, кои ги презентираа неопходните информации за особеностите на месноста, во согласност со релјефот, растенијата и временските услови.

Search

Who's Online

Имаме присутни 33 гости и нема членови