Më dt. 7/3/2019 u realizua vizita në Universitetin e Patras të vendndodhjen Loutra Yrminis në zonën e Strofylia, me qëllim kontrollin e vendit të provave..

Morën pjesë përfaqësuesit e shërbimit të zjarrfikëseve dhe të entit të administrimit të ligatinave Kotychi-Strofylia, të cilët dhanë informacion të domosdoshëm për veçanësitë e zonës lidhur me relievin, gjelbërimin dhe kushtet e motit.

Search

Who's Online

Kemi 33 vizitues e asnje perdorues online