Më dt. 30-31/10/2017 u realizua kick-off meeting i programit SFEDA. Takimi i organizua nga Departamenti i Inxhinierisë Mekanike dhe Aeronautikës (Lead Partner) dhe u bë në godinën e Departamentit të Inxhinierisë Mekanike dhe Aeronautikës të Universitetit të Patras.

Meeting Agenda

Search

Who's Online

Kemi 19 vizitues e asnje perdorues online