Më dt. 9-10/5/2018 u realizua progress meeting i 1-rë i programit SFEDA. Takimi u organizua nga Universiteti Teknologjik i Qipros (PP6) dhe Komuna e Pano Platron (PP7) dhe u bë në Qendrën Kulturore Platron, në sallën “Giorgos Seferis” në Pano Platres.

Meeting Agenda

Search

Who's Online

Kemi 17 vizitues e asnje perdorues online