Më dt. 28 nëntor 2018 u prezantua projekti SFEDA para një auditori të madh në mjediset e Bashkisë së Achaia Perëndimore nga ku varet zona e mbrojtur e Kotychi - Strofilia. Aktiviteti i pranishëm u organizua nga Bashkia e Achaia Perëndimore, Prefektura vendore si dhe Administrata e Decentralizuar e Peloponezit, Greqisë Perëndimore dhe e Detit Jon. Qëllimi i aktivitetit ishte informimi i komunitetit vendor sa i përket veprës së SFEDA dhe dobive të saj.

https://far-west.gr/2018/11/dytiki-achaΐa-parousiasi-tou-ergou-epoptias-dasikon-periochon-me-drone/

Search

Who's Online

Kemi 153 vizitues e asnje perdorues online