На 28 Ноември 2018 беше презентиран проектот SFEDA пред голема публика во зградата на Општина Западна Ахаиа, каде припаѓа заштитениот регион Котихио-Строфилиа. Погоренаведениот настан беше организиран од страна на Општина Западна Ахаиа, Локалната Префектура и Децентрализираната Управа на Пелопонез, Западна Грција и Јонско Море. Цел на овој настан беше известувањето на локалната заедница во врска со проектот SFEDA и придобивките од него.

https://far-west.gr/2018/11/dytiki-achaΐa-parousiasi-tou-ergou-epoptias-dasikon-periochon-me-drone/

Search

Who's Online

Имаме присутни 196 гости и нема членови