Më dt. 6 korrik 2018 një anëtar i grupit PP2, Dimitrios Katsaros, bëri një prezantim me titullin «Praktika novatore në Mbrojtjen Civile», ku u referua projekti SFEDA. Konferenca zgjati dy ditë, 6-7 korrik, dhe u realizua në ROYAL PATRAS.

Gjatë prezantimit të tij, z. Κatsaros shpjegoi idenë e përgjithshme si dhe rezultatet e pritshme të projektit SFEDA.

https://www.pelopevents.gr/?section=2650&language=el_GR

Më poshtë do të gjeni programin e konferencës si dhe pjesë të prezantimit.

Search

Who's Online

Kemi 147 vizitues e asnje perdorues online