На 9-10/5/2018 се одржа 1виот progress meeting на програмата SFEDA. Средбата беше организирана од Кипарскиот универзитет за технологија (PP6) и Заедницата на Пано Платра (PP7) и се одржа во Културниот центар на Платра, во салата Јоргос Сеферис во Пано Платра.

Meeting Agenda

Search

Who's Online

Имаме присутни 25 гости и нема членови