На 6 Јули 2018 еден член на групата од PP2, Димитрис Катсарос, направиј една презентација со наслов „Иновативни Практики во Граѓанската Заштита“, каде беше споменат проектот SFEDA. Оваа конференција траеше два дена, 6-7 Јули и беше организирана во ROYAL PATRAS.

При својата презентација, г-динот Катсарос ја појасни пошироката замисла и очекуваните резултати од проектот SFEDA.

https://www.pelopevents.gr/?section=2650&language=el_GR

Во продолжение ќе ја пронајдете програмата на Конференцијата и делови од презентацијата

Search

Who's Online

Имаме присутни 51 гости и нема членови