Проектот SFEDA беше презентиран од четворица претставници на проектот (Доцент д-р Иванка Цветкова, Вонреден професор д-р Нина Бенчева, Вонреден професор д-р Јоана Русева и Професор д-р Михаил Илиев) во рамките на разговорот „ Регионот на Дунав – целосен, функционален, компетитивен и безбеден“, кој беше организиран во рамките на конференцијата „Стратегијата на ЕУ за регионот на Дунав – Сегашност и Иднина“. Конференцијата претставуваше еден од трите главни настани во рамките на конференцијата „Тријада на Дунав“ чиј домаќин беше Регионалниот Центар за Известување на Русе на 4ти и 5ти Октомври 2018. Проектот беше поканет да учествува по покана на Директорката на Регионалниот Центар за Известување на Русе- г-ѓа Камелиа Махакиан. Во извештајот е прикачен помошен материјал.

Search

Who's Online

Имаме присутни 9 гости и нема членови